AGTI Real Estate token

Uporabna vrednost AGTI Real Estate tokna je tudi v možnosti varčevanja z namenom nakupa nepremičnine na način, ki je potencialno manj ali celo neobčutljiv glede na inflacijo ali razvrednotenje EUR valute.

Poleg tega je količina vseh obstoječih AGTI Real Estate toknov omejena na količino, določeno ob kreaciji AGTI Real Estate tokna. To je protiinflacijski vzvod. Poleg tega bo uporabna vrednost toknov vezana na vrednost konkretnega nepremičninskega projekta, kjer bo AGTI Real Estate tokne možno unovčiti.

Družba bo s svojo politiko skrbela, da bodo novi nepremičninski projekti efektivno povečevali vrednost unovčenih AGTI Real Estate toknov oz. ohranjali njihovo relativno vrednost glede na cene nepremičnin.

Družba bo sledila načelu, da je vrednost AGTI Real Estate tokna vezana na vrednosti nepremičnin, kar pomeni, da se vrednost nepremičnine, izražene v AGTI Real Estate toknih, v daljšem časovnem okviru ne bo spreminjala, ne glede na nihanja v vrednosti, izraženi v EUR.

S toknom AGTI Real Estate je možno postopno varčevanje, saj je nakup možen v majhnih zneskih, tudi samo za del enote AGTI Real Estate tokna, in pri hrambi tokna na kripto-računu pri Družbi ni stroškov nakupa. Kakor tudi ni stroškov ob vplačilu AGTI Real Estate toknov ob nakupu nepremičnine. To pa omogoča varčevanje tudi malim kupcem.

POZOR! Končna uporabna vrednost AGTI Real Estate tokna je odvisna od konkretnega investicijskega projekta, v katerem je možno token unovčiti. Zato naj bodo kupci previdni pri trgovanju, ker se lahko zgodi, da na kriptoborzi kupijo token po višji ceni kot znaša popust ob vplačilu za konkretni investicijski projekt.

Tehnični detalji

  • Token je skovan (kreiran) s strani ustanoviteljev Agent-Invest d.o.o.
  • Token je skovan s fiksno količino toknov.
  • Vsa količina kreiranih AGTI Real Estate toknov je 5.000.000.000,000000 enot.
  • Družba Agent-Invest razpolaga z 4.000.000.000,000000 enotami AGTI Real Estate tokna.
  • Preostalih 1.000.000.000,000000 enot AGTI tokna je strateška rezerva ustanoviteljev.

Tehnični podatki

  • Token ima 6 mest za decimalno vejico.
  • Koda AGTI Real Estate tokna na blokchainu (Fingerprint): Asset12n2n5xsnnlywwlt7xc9qtqr2nas6h4aj42flfx
  • Koda kreatorja (Policy): 71b900340f804864c79268f01c17f7690424ceead994853b9a4ff1a3

Povezave:

 

Če Vas zanimajo novice, pustite svoj kontakt:

S klikom na gumb “prijava” se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.

sl_SISL