Naše poslanstvo

Družba Agent Invest d.o.o. je ustanovljena z namenom izvedbe gradenj vseh vrst nepremičninskih projektov na območju Slovenije, kasneje mogoče tudi izven.

K projektu si prizadevamo privabiti čim večji spekter ljudi (mlado in staro) in to na način, ki kupcem omogoča varčevanje, na podlagi katerega si lahko vsak posameznik ali vsaka družina v bližnji prihodnosti omisli nakup želene nepremičnine pod ugodnejšimi pogoji.
 
Naša ponudba bo pestra. Želimo si korektnega sodelovanja tako s prodajalci kot kupci nepremičnin kakor tudi s projektanti, z izvajalci gradbenih del, obrtniki, trgovci in vsemi ostalimi, ki so pripravljeni sodelovati v projektu.

Gradi se po celotni Sloveniji, prodaja pa brez mastnih pribitkov, ki danes presegajo že meje normale.
 
V ta namen smo izdali tudi svojo kriptovaluto z oznako AGTI Real Estate token. Sredstva, dosežena s prodajo AGTI Real Estate tokna, SO NAMENJENA IZKLJUČNO NEPREMIČNINSKIM PROJEKTOM.

Z nakupom naše kriptovalute si lahko že danes zagotovite nakup nepremičnine, v najboljšem primeru za zgrajeno ceno. Vendar morate imeti za to privarčevanih najmanj 5 % oziroma največ 20 % naše kriptovalute. Ob odločitvi o nakupu nepremičnine vzamemo v račun AGTI Real Estate TOKEN najmanj po enaki vrednosti, kot ste jo od nas kupili.

Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami ter z vašo pomočjo in zaupanjem bomo skupaj naredili trg nepremičnin prijaznejši in dostopnejši.

ZELO POMEMBNO!

VEČ KOT NAS JE V PROJEKTU, BLIŽJE JE CILJ IN NAJ JE TO NAŠE SKUPNO POSLANSTVO!

Če Vas zanimajo novice, pustite svoj kontakt:

S klikom na gumb “prijava” se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.

sl_SISL